top of page
Keresés

Szárnyaskapu vezérlése Apple okosórával: Kényelmes megoldás távolról

 

Elektromos kapu típusa: Szárnyaskapu

Végálláskapcsoló: Nincs

Telepítés helyszíne: Családi ház

Kezelés módja: Apple okosóra, mobilalkalmazás

Használat kezdete: 2023. július

 

Ügyfél kérése


Ügyfelünk egy olyan megoldást keresett, amellyel a már meglévő elektromos szárnyaskapuját távolról tudja vezérelni és kompatibilis az Apple okosórájával is. Fontos szempont volt számára, hogy a kaput ne csak az okosórával, hanem a hagyományos távirányítóval is működtetni lehessen. Az igény különösen abból fakadt, hogy a család nagy létszámú volt, és a távirányítók beszerzése és kezelése egyre több problémát és költséget jelentett. Mivel minden családtagnak külön távirányítóra lett volna szüksége, ez nemcsak anyagi terhet jelentett, hanem gyakran előfordult, hogy a távirányítók elvesztek vagy meghibásodtak, ami további nehézségeket okozott. A cél az volt, hogy a család minden tagja egyszerűen és kényelmesen hozzáférjen a kapuhoz a meglévő okoseszközeik, például az Apple okosóra, valamint a korábban használt távirányítók segítségével is.

 

Telepítés


A telepítés során a kapu meglévő elektronikája mellé zökkenőmentesen integráltuk az OPEN.ioting kapuvezérlő modult. A rendszer kompatibilitása lehetővé tette, hogy az új vezérlőmodul könnyedén kapcsolódjon a már meglévő kapurendszerhez anélkül, hogy jelentősebb átalakításokra lett volna szükség.

Az ügyfél otthoni Wi-Fi hálózatának elérése is megfelelő volt, így a kapuvezérlés távoli hozzáférése stabilan működik. Az optimális jelminőség biztosította, hogy az okosóra és az okostelefon használatával történő kapuvezérlés megbízhatóan és késedelem nélkül működjön, akár a házon belül, akár távolról. Az egyszerű integráció és a stabil hálózati kapcsolat garantálta, hogy a telepítés gyorsan és problémamentesen zajlott le, az ügyfél pedig már az első naptól kezdve élvezhette az új rendszer előnyeit.




bottom of page