top of page
Keresés

Life elektromos kapu vezérlése Apple eszközökkel


Elektromos kapu típusa: Szárnyaskapu

Márka: Life

Végálláskapcsoló: Beépített

Telepítés helyszíne: Családi ház

Kezelés módja: Apple okosóra, mobilalkalmazás, Apple CarPlay

Használat kezdete: 2023. szeptember

 

Ügyfél kérése


Az ügyfél elkötelezett az Apple termékei iránt, és különösen fontos volt számára, hogy a kapuvezérlés Apple eszközeivel zökkenőmentesen működjön. Olyan rendszert keresett, amely egyszerre kínálta az egyszerű és kényelmes vezérlést Apple okosóráról és mobilalkalmazásból, valamint integrálható volt az Apple CarPlay rendszerrel is. Mivel az Apple ökoszisztémáját preferálja, kiemelt szempont volt, hogy a kapuvezérlés tökéletesen illeszkedjen az általa használt eszközökhöz, és biztosítsa a távoli hozzáférést.

 

Telepítés


A telepítés során a beépített végálláskapcsolóval rendelkező Life szárnyaskapu könnyedén integrálható volt az OPEN.ioting kapuvezérlő rendszeréhez. A rendszer stabil Wi-Fi kapcsolaton keresztül biztosítja a megbízható távoli vezérlést, így az ügyfél az Apple okosórája és mobilalkalmazása segítségével bárhonnan elérheti a kaput. Az Apple CarPlay integrációnak köszönhetően a kapuvezérlés az autóból is kényelmesen működik.

Az ügyfél kérésére segítséget nyújtottunk a megfelelő telepítő szakember kiválasztásában, biztosítva, hogy a rendszer szakszerűen és problémamentesen kerüljön telepítésre. Ez a szolgáltatás egyike azoknak az előnyöknek, amelyeket kínálunk ügyfeleink számára, hogy teljes mértékben elégedettek legyenek a rendszer működésével.




Szárnyaskapu vezérlése Apple eszközökkel

 

Későbbi visszajelzés


"Nagyon örülök, hogy végre valahára egy olyan kapuvezérlőt találtam, ami tökéletesen jól működik az Apple eszközeimmel. Én az okosórámról és az iPhone-omról felváltva vezérlem a kaput, de van, hogy az autómból is simán kinyitom a CarPlay-jel. A telepítést gyorsan elvégezték, és minden úgy működik, ahogy vártam, nincs egy rossz szavam, a család szereti, sok időt spórolunk vele."

G. Péter

bottom of page