top of page
Keresés

Hörmann garázskapuvezérlés Apple eszközökkel és távoli hozzáféréssel

Elektromos kapu típusa: Garázskapu, szekcionált

Márka: Hörmann

Végálláskapcsoló: Utólagos mágneses elvű

Telepítés helyszíne: Családi ház

Kezelés módja: Apple okosóra, mobilalkalmazás, Apple CarPlay

Használat kezdete: 2023. szeptember

 

Ügyfél kérése


Az ügyfél egy olyan rendszert keresett, amely lehetővé tette a meglévő Hörmann garázskapujának kényelmes vezérlését Apple eszközökkel, mint az Apple okosóra, mobilalkalmazás, és az Apple CarPlay. Fontos volt számára, hogy a rendszer jól működjön a meglévő Hörmann garázskapujával, és a távoli hozzáférést is biztosítsa. Az Apple termékeivel való teljes körű integráció kiemelt fontosságú volt az ügyfél számára, hiszen mindennapi életében ezek az eszközök jelentik a fő vezérlő felületet.

 

Telepítés


A meglévő Hörmann garázskaput egy utólagos mágneses végálláskapcsolóval látták el, mely segítségével meggyőződhetnek róla, hogy a kapu nyitva van, vagy zárva. Az OPEN.ioting kapuvezérlő rendszert zökkenőmentesen integráltuk a garázskapuba, lehetővé téve, hogy az ügyfél Apple eszközein keresztül bármikor elérhesse és vezérelhesse a kaput. A telepítéshez szakértői segítséget nyújtottunk azzal, hogy megbízható telepítőt biztosítottunk, aki szakszerűen végezte el a rendszer telepítését és beállítását. Ez a szolgáltatás lehetővé tette, hogy az ügyfél a rendszer minden előnyét rögtön kihasználhassa.



Hörmann garázskapu okosítása

 

Ügyfél visszajelzése


”A férjem vette meg, először nem különösebben érdekelt, hiába mondta, hogy milyen jó lesz telefonról kinyitni a kaput. Gondoltam oké, ártani végül is nem árt. De azt kell mondjam, nagyon megszerettük. Amikor bevásárlásból jövök haza, vagy a gyerekekkel vagyunk, sokkal egyszerűbb így. A gyerekek imádják kinyitni, mindig kérik, hogy ők hadd nyissák az órán vagy a telefonon. A távirányítót félre is tettük és tervezünk még a többi ingatlanra is venni, mert nekünk tényleg nagyon bevált.”

Sz. Erika

bottom of page